Referenties

/Referenties
Referenties 2017-11-28T22:45:58+01:00
In twee dagen tijd ben ik zeer enthousiast geworden over DISC. Met de praktische toepassing kan ik morgen aan de slag!
C. v.d. K., manager opleidingen en trainer bij De Telefoongids
Goede aanvulling op ons ondernemersprogramma. Cultuur, gedrag en communicatie is en blijft van enorm belang. Een zeer praktijkgerichte training waarmee je direct aan de slag kunt! Inspirerende materie op meer dan inspirerende wijze gebracht.
M.P., G.B., A.B., Avero Achmea
Na deze twee dagen ben ik in staat om DISC in een les- / trainingsprogramma te kunnen verzorgen en ook inhoudelijk goed te kunnen onderbouwen. Dat vind ik krachtig en inspirerend!
C.S., manager NL-BE bij Center Parcs Europe

Ik heb een nieuw bruikbaar en praktisch instrument leren kennen. DISC is een handig hulpmiddel in onder meer gesprekken met mensen. Ik wil DISC inzetten in training- en coachingsessies.
drs. D. W., hoofd management development bij VolkerWessels
Ik heb al heel wat DISC training gehad en gezien, ook aan materialen. Ik dacht dat ik alles wel zo’n beetje wist. In de certificeringstraining heb ik echter zoveel meer geleerd om uit die grafieken te halen. Echt geweldig! We maken normaal gesproken gebruik van materialen van een andere aanbieder, maar dit materiaal is veel praktischer, compacter en biedt heel wat meer handvatten om mee aan de slag te gaan.
M.C., opleider bij defensie Luchtmacht - DMLO
Zeer waardevol instrument dat in 2 dagen inzichtelijk wordt en ook zeer praktisch toepasbaar is!
drs. S. B., trainer/coach bij Manpower
Op een leuke enthousiaste manier leren kijken naar verschillende persoonlijkheidskenmerken van uw medewerkers? Volg de DISC training|! Zeer de moeite waard.
I. te V., manager personeelszaken basis onderwijs
De DISC profielen zijn feitelijk een voorwaarde om teams in bedrijven samen te stellen en te verbeteren.
B. de R., directeur
DISC is bruikbaar om in korte tijd teampatronen en mogelijke effecten daarvan op de samenwerking en het resultaat te verhelderen en om op zoek te gaan naar effectievere communicatie.
E.B., begeleidingsdeskundige bij Pameijer
Het geleerde wil ik onder andere gaan inzetten bij het samenstellen van teams en persoonsgerichte coaching. Geweldige twee dagen. Veel geleerd in ontspannen sfeer.
J.D., hoofd facilitaire zaken bij gemeente Overbetuwe en docent bij SOD opleidingen
Duidelijke zinvolle training. Ik ga het inzetten bij trainingen. Met DISC leer je jezelf en anderen om je heen beter begrijpen en je gedrag beter te sturen!
G.D., organisator en trainer bij ECMI
Een inspirerende training, speels, met verrassende oefeningen die onmiddellijk in het dagelijks trainingswerk inpasbaar zijn. Ik ga het geleerde gebruiken in trainingen voor artsen, maatschappen, mediation, nascholingen en teambuilding.
drs. I.M., CureConcern
Professionele opzet. Duidelijk. Leerrijk.
H.P., Professionals4Fashion
Deze training was boeiend, leerzaam, enerverend, verhelderend, doeltreffend, actief, bruikbaar en praktisch. Kortom: TOP! Ik ga DISC inzetten bij leiderschapsteams en persoonlijke coaching.
R.F., Leading People
DISC is een extra tool om mensen inzicht te geven in hun eigen functioneren. We hebben een nieuw gereedschap toegevoegd aan onze gereedschapskist.
J.B. & B.H., veranderingscoach en licentiehouders van 'Wie heeft mijn kaas gepikt?'
Zeer nuttig instrument voor op het werk of waar je ook bent en wat je ook doet.
C.V., ambtenaar bij Ministerie van Buitenlandse Zaken