Ontdek het geheim van gezond, fit en energiek zijn

//Ontdek het geheim van gezond, fit en energiek zijn

In de medische wereld zijn meer dan 45.000 ziekten bekend. Dat is nogal wat. De meeste komen voort uit een verstoorde bloedcirculatie. 74% van het bloedvatenstelsel bestaat uit haarvaten waar op microniveau het bloed wordt gebracht naar de cellen.

Als dit enorme netwerk niet goed functioneert voelen we ons al snel minder fit en ziekte ligt op de loer. Een goede doorbloeding is absoluut noodzaak voor het transporteren van voedingstoffen naar de cellen en het afvoeren van afvalstoffen uit de cellen.

Stel je dit even voor: Het lichaam van een volwassen persoon bestaat voor ongeveer 7% uit bloed. Een persoon van ongeveer 70 kilogram heeft een bloedvolume van 5 tot 6 liter. Het hart pompt al dat bloed door het hele aderensysteem dat dus neerkomt op ca. 8.000 liter dat weggepompt wordt per dag.

Het hart alleen kan nooit het bloed door al deze vaatjes pompen met zijn plusminus zestig slagen per minuut. Daarom wordt het hart geholpen door een spierlaag die zich in alle slagaderen, aderen en ook in de vaatjes van de microcirculatie bevindt. Deze spierlaag maakt continu een pulserende, peristaltische beweging, die we vasomotie noemen. Deze beweging hoort drie tot vijf keer per minuut plaats te vinden.

Door onze westerse levensstijl, stress, medicatie, junkfood, te weinig bewegen, overvloed aan prikkels en meer raken onze haarvaatjes als eerste vervuild en gaande weg de grotere aderen. Als we het dus aan ons hart krijgen en veelal elke andere ziekte ligt de grondoorzaak in de slechte toe- en afvoervoer van bloedcellen naar de haarvaten. En voor je een hartinfarct of diabetes krijgt, is er 10 tot 15 jaar een opbouw geweest in steeds slechtere doorbloeding op microniveau. Dat geeft toch wel te denken.

 

Het lichaam kan dus wel wat ondersteuning gebruiken. En die ondersteuning zit in het stimuleren van de vasomotie. Als die (weer) op normaal niveau komt, voel je meer energie, ben je gezonder en neemt de kwaliteit van leven enorm toe. Je bent stress bestendiger, na het sporten herstel je sneller en je uithoudingsvermogen neemt met sprongen toe.

Uit onderzoek blijken de volgende verbeteringen behaald kunnen worden door gerichte behandeling:

  • tot 27% betere vasomotie
  • tot 29% meer doorbloeding in de microcirculatie
  • tot 31% betere veneuze terugstroom
  • tot 29% betere zuurstofbenutting

FEIT
ca. 80% van alle klachten waarmee  patiënten naar een huisartsenpraktijk gaan hebben te maken met de microcirculatie van het bloed.

Voor wie is Fysische vasculaire therapie geschikt?

  • voor (top)sporters die hun prestaties willen verbeteren en sneller willen herstellen
  • voor gezonde mensen die preventief ervoor willen zorgen dat ze topfit en gezond blijven
  • voor zieke mensen die minder afhankelijk willen zijn van medicatie en ondersteuning nodig hebben in hun herstel
  • voor ongeneeslijke ziek verklaarde mensen die de kwaliteit van leven willen verhogen
  • voor artsen en therapeuten die hun voorgeschreven therapie willen bekrachtigen

Diabetes – Artritis – Fibromyalgie – Rugpiijn en Hernia – Vermoeidheid –  Slaapstoornissen – Stress, uitgeblust of opgebrand gevoel – Reuma – Herstel na kanker – Botbreuken – Nierklachten – Sportblessures. Al deze zaken zijn zeer sterk te verbeteren door een betere bloedcirculatie.

Maar ook als je een (top) performer bent in sport op of op het toneel of voor groepen en je wilt bovengemiddeld blijven presteren. Of een veeleisende baan hebt, veel moet reizen voor je werk of gewoon weer 10 tot 15 jaar jonger wilt voelen. Alles komt neer op een betere bloedcirculatie!

Voltaire kwam zelfs tot de volgende conclusie:

In de eerste helft van ons leven offeren we onze gezondheid op om geld te verdienen. In de tweede helft van ons leven offeren we ons geld op, om onze gezondheid te verbeteren.

Dat moet anders kunnen! Dat dacht bijvoorbeeld Marc Girardelli ook. Hij is 5-voudig kampioen Ski-Worldcup. Maar ook Tina Weirather, een van de beste skisters ter wereld. En Nino Schurter, wereldkampioen mountainbike. En ook Boris Becker, de top tennisser.

Wat zij dachten?

Ontdek het hier, klik op de foto hieronder voor:

Betere prestaties
Ondersteuning van de stofwisseling voor betere prestaties, een sneller reactievermogen, een lager risico op sportblessures en een sneller herstel.

Preventie
Positief effect op het algemene welzijn, de gezondheid en het slaapritme. Samen leidt dit tot een hogere levenskwaliteit.

Behandeling
Behandeling bij ziekte, ondersteuning van de immuunrespons, activering van het zelfherstellend vermogen door stimulatie van de microcirculatie.

Bij ons kun je dit medisch gecertificeerd apparaat huren voor een bescheiden bedrag. Neem contact met ons op sandor.lemstra@bemermail.com

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

By | 2017-09-04T08:49:23+01:00 juni 21st, 2017|0 Comments

About the Author: