DISC® Persoonlijkheidsanalyse

//DISC® Persoonlijkheidsanalyse
DISC® Persoonlijkheidsanalyse 2018-07-03T11:51:06+01:00

DISC® Persoonlijkheidsanalyse
De kracht van DISC zit in de eenvoud en toepasbaarheid van het instrument. Hierdoor krijgt u razendsnel inzage in uzelf. In een één-op-één sessie van 90 minuten wordt u zich bewust van uw sterke kanten en op welke manier u deze inzet. Ook onderkent u uw zwakkere kanten en leert u deze goed managen. Aan het eind van de sessie heeft u praktische handreikingen waarmee u direct aan de slag kunt gaan.

U vult voorafgaand aan de sessie online de DISC Analyse in. Tijdens de sessie neemt een gecertificeerde coach samen met u de resultaten van de rapportage door. U leert onder meer:

  • Welke DISC gedrags- en communicatiestijl u het meest gebruikt.
  • Wat uw sterke en zwakke kanten zijn.
  • Hoe u reageert op uw omgeving en op stress.
  • Wat u van nature vermijdt en waardoor u gemotiveerd wordt.
  • Hoe uw ideale (werk)omgeving eruit ziet.
Een DISC® Persoonlijkheidsanalyse duurt 90 minuten en vindt plaats in Veenendaal of omgeving. Het tarief voor zakelijke klanten bedraagt €250,- exclusief BTW en inclusief uitgebreide DISC rapportage.  De DISC Analyse kan tevens deel uitmaken van een uitgebreider coachingstraject.

Wenst u meer informatie? Bel 0318-820131 of e-mail naar info@discfactor.nl

 

Ik merk dat ik door de DISC coaching meer inzicht heb gekregen in mezelf en in anderen. Het mooie is dat ik nu die collega waar ik niks van snapte beter begrijp. Ik had al een sleutel gevonden, maar ik heb nu waarschijnlijk nog meer passende sleutels gevonden. Door DISC kan ik beter mezelf en anderen herkennen dan door de benadering die ik tijdens een cursus leidinggeven heb gehad. Door die benadering kreeg ik het plaatje niet rond. Bedankt.
P. B., manager
Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen functioneren en dat van anderen. Ik heb mezelf ontwikkeld op zo’n manier dat ik meer tot mijn recht kom. Bovendien heb ik geleerd om andere mensen op een goede manier in te schatten en beter met hen om te gaan.
E. van G.