DISC® Certificering HR, recruiting en werving en selectiebureaus

/DISC® Certificering HR, recruiting en werving en selectiebureaus
DISC® Certificering HR, recruiting en werving en selectiebureaus 2017-09-04T08:49:22+01:00

DISC® Persoonlijkheidsanalyse als instrument in eigen huis voor HR, recruiting en werving en selectiebureaus
Wilt u van te voren weten wie u inhuurt voor een klus? Zoekt u iemand met specifieke talenten voor een bepaalde functie of organisatie? Zoekt u extra handvatten om het juiste personeel op de juiste plek te zetten in uw organisatie? Of wilt u een effectievere samenwerking en communicatie binnen uw organisatie of team? Met een incompany DISC® Certificering haalt u de expertise in eigen huis.

In deze training leert u de DISC® Persoonlijkheidsanalyse afnemen, interpreteren en anderen ermee te adviseren. We leggen sterke accenten in de door u gewenste ontwikkelgebieden, bijvoorbeeld: werving & selectie, het samenstellen van een team, het begeleiden of ontwikkelen van personeel, gelijksoortige top medewerkers vinden, advertentieteksten herschrijven voor vacatures etcetera. Wij sluiten zo veel mogelijk aan bij uw vakgebied en specifieke behoeftes.
 • U leert wat het DISC model goed kennen
 • U weet binnen een oogopslag of een kandidaat geschikt is voor een functie en welke (sollicitatie)vragen u kunt stellen
 • U krijgt inzicht hoe iemand zijn functie ervaart en wat er nodig is om capaciteiten te maximaliseren
 • U weet hoe u talent in huis kunt houden en niet kwijtraakt aan de concurrentie
 • U leert hoe u top performers kunt kunt onderscheiden van de low performers
 • U kunt inschatten hoe het met een team gaat en duidelijk maken welke interventies er nodig zijn om beter te functioneren
 • U kunt concretiseren waar professionele en persoonlijke groei mogelijk is

Na het succesvol doorlopen van de training en vaardigheidstoets geven de certificering en licentie u het recht op het gebruik van de officiële DISC® Insights / PeopleKeys instrumenten. U hebt bewezen dat u de theorie en interpretatie van DISC® beheerst. Ook na de training bieden wij ondersteuning zodat u daadwerkelijk expert wordt in het gebruik van DISC®.

 • HRM, HRD, trainings-, coachings- en P&O afdelingen, recruitmentbureaus, werving en selectiebureaus
 • Vanaf vier personen
Deze in company certificeringstraining duurt twee en een halve dag.
 • Indien uw organisatie elders is opgeleid in DISC kunnen wij een verkort traject aanbieden voor een gereduceerd tarief.
 • Naast dat wij garanderen dat u van dit korte traject veel leert, bent u ook daarna stukken goedkoper uit zonder aan kwaliteit te hoeven inboeten!
 • Voor sommige organisaties scheelt het meer dan 50% aan investeringen in rapportages als ze overstappen.
Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden en investering voor deze training. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons. U kunt een mail sturen met uw vragen naar info@discfactor.nl of ons telefonisch bereiken via: 0318-820 131.

achievers disc insights